Zoeken in deze blog

zaterdag 7 augustus 2021

2021.08.07_Ashampoo UnInstaller 9

 Verwijder ongewenste programma's zonder restanten

Verwijder ongewenste programma's zonder Ashampoo UnInstaller 9 is uw vangnet om te proberen en volledig verwijderen van programma's zonder restjes.

U beslist wat er op uw PC gaat en blijft! Het programma controleert zorgvuldig elke installatie in de diepte om het volledig te verwijderen mocht dat nodig zijn. Zelfs niet-gemonitorde installaties zijn omkeerbaar dankzij de diepgaande reinigingstechnologie!

Met UnInstaller 9 verdwijnen ongewenste programma's, browserextensies en werkbalken met één druk op de knop van uw systeem! En dankzij de innovatieve snapshot-technologie kunt u alle wijzigingen aan uw systeem volgen - onmiddellijk en intuïtief.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Systeemeisen: Windows 7/ 8/ 10

Versie 7 kregen we op 26 januari 2020. 32 Bitter, kent Nederlands. Van harte aanbevolen om het op uw productiemachine te plaatsen. Want u kunt er ook ongebruikte Windows Apps mee verwijderen, zoals Cortana. Ook add-ons van uw browsers. Daarnaast kunt u het register er mee opschonen. Wel even vooraf een backup maken.

Verder is het geschikt om weggevertjes te verwijderen die niet (meer) bevallen, of waarvan de licentie is verlopen.

Uitleg van de maker.

Ashampoo weggevertjes zijn eenvoudig te activeren als u zich bij Ashampoo heeft aangemeld. De activatie komt in het register:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Ashampoo\Ashampoo UnInstaller 9\ash_inet]
"Edition"=-
"regKey"=-

U ziet aan Wow6432Node dat ik het op een 64 bitter heb gezet. Voor zover ik weet, zijn alle machines sinds de laatste tien jaar 64 bitters. Al staat er soms een 32 bits OS op, als er hooguit 4 GB RAM in.

Zoals gebruikelijk krijgen we niet het nieuwste van het nieuwste. Versie 10 is al een tijdje te koop. De upgrade kost $15.

Het weggevertje kan ook zichzelf weghalen. Daarom maak ik geen portables. 

In de uitwisselmap staat een install_and_activate, inclusief de geoogste activate.reg.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten