Zoeken in deze blog

donderdag 4 november 2021

2021.11.04_2020.10.16_WonderFox DVD Ripper Pro 18.8

Converteer een DVD 1:1 met een onberispelijke 1:1 kwaliteit naar digitaal in 5 minuten 

Dit is een echte No. 1 snelheid DVD conversie en back-up tool die de snelste oplossing biedt voor het converteren en back-uppen van DVD naar een breed scala aan mediaformaten.

Ontworpen om uw leven te vereenvoudigen, biedt het programma u de beste oplossing om een back-up te maken van uw DVD-collecties. U kunt de schijf converteren naar digitaal voor persoonlijk gebruik om uw favoriete films te bekijken op uw PC, iPhone, iPad, Tablet en nog veel meer.

Bovendien voegt het geoptimaliseerde voorinstellingen toe voor apparaten zoals de nieuwste iPhone XS, iPhone XR, All New iPad Pro, Samsung Galaxy S9, Note 9, LG V40, enz. En het is een nul-moeilijke tool, met slechts (Laad DVD > Uitvoerformaat > Aan de slag) drie stappen om het werk te voltooien. Razendsnelle ripsnelheid, maar behoudt hoge originele kwaliteit.

Nieuwe functies:

  • Ondersteunt hardware codering (Inter QSV, Nvidia NVENC). Tot 30X snellere conversie snelheid dan de vorige versie.
  • Ondersteunt tot 8k (7680*4320) resolutie, en geforceerde ondertiteling.
  • Verbetert de stabiliteit van HEVC(H265).
  • Ondersteunt batch rip van meerdere DVD titels.
  • Ondersteunt het rippen van bekraste DVD's (hogere DVD-herkenningsratio).
  • Bij het selecteren van MKV als uitvoerformaat, kunnen meerdere (alle) audiotracks worden geselecteerd en geĆ«xporteerd (voor het converteren van DVD/ISO/VIDEO_TS).

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Systeemeisen: Windows 7/ 8/ 10; Processor: > 1 GHz Intel or AMD CPU; Free Hard Disk Space: 50 MB or more; RAM: 512 MB or above

Licentievoorwaarden: levenslang, geen updates, geen commercieel gebruik

Versie Pro 16.0 kregen we op 16-10-2020, versie 13.4 op 8 februari 2010.

De sleutel staat al in de readme. Wel ingepakt in Themida, maar dat levert geen echte belemmering op. Behalve dan dat die er wel in het 24-uurs venster afgehaald moet worden, zodat WonderFox DVD Ripper Pro.exe over blijft. Op 5-11-2021 heeft de Oen van de Dag dienst en die heeft natuurlijk de trial veiliggesteld met Themida. Goed gedaan, jochie.

001.ini" />

</CreateFiles>De activatie staat in het bestand C:\Users\gebruikersnaam\Documents\WonderFox Soft\WonderFox DVD Ripper\Se001.ini

In dat tekstbestand staat onder meer

[Reg]
KeyCode=VC-D***EA0
UserName=

Discovery omschrijft de locatie als

<CreateFiles>
<File Target="%CSIDL_PERSONAL%\WonderFox Soft\WonderFox DVD Ripper\Se001.ini" RelativeSource="CSIDL_PERSONAL\WonderFox Soft\WonderFox DVD Ripper\Se

De Cameyo portable doet het niet, maar de programmamap volstaat als semi-portable. Helaas is die niet te activeren met de activate.msi van Discovery. Wel met de sleutel. Ook nog op 18 oktober 2020 in de ochtend.

Uitleg van de maker.

In de uitwisselmap staat de install_and_activate en de programmamap van 16-10-2020, gemaakt op een virtuele W7 Starter en die van 4-11-2021, afkomstig van een virtuele W7 64 Pro.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten