Zoeken in deze blog

vrijdag 12 november 2021

2021.11.12_Portrait Painter 1.37 (Win&Mac)

 Schilder een portret in galeriestijl op linnen of canvas

Portrait Painter is een revolutionair verfproduct dat een met de hand geschilderd portret in galeriestijl simuleert op fijn linnen of canvas.

Dit professionele schildergereedschap voegt kleur, licht en textuur toe aan uw schilderij, die op intelligente wijze - en met verbluffende openhartigheid - harmoniƫren om fantastische kunstwerken te produceren die resoneren met een levendig leven.

Systeemeisen: Windows Vista/ 7/ 8/10 (x32/x64); Mac: 10.7+ (x64)

Licentievoorwaarden: levenslang met updates, geen commercieel gebruik

Dit kregen we nog niet eerder van JixPix. Kent geen Nederlands, 64 bitter. De activatie gaat ingewikkeld en vervelend: ze willen je telefoonnummer en adres ook weten. Maar het telefoonnummer 0123456789 vinden ze prima. In de readme staat een link om een coupon code aan te vragen. Die komt per mail, bij mij via 33Mail. Want ik vermoed een spammer aan de lijn te hebben. In de mail krijgt u geen sleutel, maar een link. Als u die link aanklinkt, moet u zich registreren: niet alleen naam en mail adres, maar ook adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer. Gelukkig hoeft alleen het mailadres te werken. Want daar ontvangt u de sleutel, bestaande uit 16 tekens. 

De activatie komt in %AppData%, in 

C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\JixiPixCommon\JixiPixCommon.plist

In dat tekstbestand  zie ik mijn sleutel twee keer staan. Zoal vaker bij deze aanbieder.

Als ik tijd over heb, zal ik er eens mee gaan spelen. Maar helaas moet dat nog even wachten. Het is trouwens echt niet uniek. Er is meer software dat een schilderij van een foto kan maken.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64 Pro.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten