Zoeken in deze blog

zaterdag 27 november 2021

2021.11.27_QILING Disk Master Pro 5.5

  Veilig en betrouwbaar - maak een back-up van alle cruciale gegevens en bescherm ze op een veilige manier

De grootste nachtmerrie voor een computergebruiker is gegevensverlies en systeemcrash. Als dat eenmaal gebeurd is, zijn betrouwbare en actuele back-ups uiterst noodzakelijk en belangrijk. QILING Disk Master voorziet in alle behoeften om uw verloren gegevens te herstellen en gecrashte systemen te herstellen in enkele minuten.

Het is geavanceerde en betrouwbare software voor gegevensback-up en systeemherstel voor thuiskantoren en zakelijke desktops en laptops. Het stelt gebruikers in staat om zelf back-ups te maken met uitgebreide volledige/differentiële/incrementele back-ups.

Systeemback-up
Eenvoudige back-up van alle inhoud van het systeemstation, inclusief Windows-besturingssysteem en systeeminstellingen, zonder onderbreking van uw werk.

Schijf-/partitieback-up
Schijfimaging op blokniveau maakt snel en efficiënt een back-up van de volledige schijf of volumes.

Back-up van bestanden
Met back-up op bestandsniveau kunt u selectief een back-up maken van specifieke bestanden, mappen of bestandstypen, inclusief gedeelde netwerkbestanden.

Zippen van bestanden
Comprimeer selectief bestanden, mappen of bestandstypen, met inbegrip van gedeelde netwerkbestanden, tot een zip-bestand.

Back-up plannen
Flexibele back-upplanner maakt het mogelijk back-ups uit te voeren op basis van dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of eventuele back-ups.

Back-upbeheer
Eenvoudig beheer van back-uptaken en automatische verwijdering van verouderde back-upimages, waardoor opslagruimte wordt bespaard.

Onbeheerde back-up
Draait als een Windows-service - ideaal voor onbeheerde servers. Maakt back-ups zelfs wanneer het systeem is uitgelogd, in slaapstand of slaapstand staat.

Incrementele en Differentiële Backups
Gebaseerd op een volledige back-up, maakt de software alleen een back-up van gewijzigde of nieuwe gegevens om tijd en schijfruimte voor u te besparen.

Hot back-up
Back-up van specifieke bestanden en volumes zonder onderbreking van de lopende operaties, vooral voor open bestanden.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Systeemeisen: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; amd64 or compatible CPU with a main frequency of at least 500 MHz; 1GB RAM

Licentievoorwaarden: één jaar, geen updates, geen commercieel gebruik

Versie 4.7.5 ontvingen we op 3 mei 2019. 64 bitter, kent geen Nederlands. In de readme een link om de sleutel aan te vragen. U moet een werkend mailadres opgeven. Iedereen krijgt dezelfde sleutel. Die moet u aan het begin van het installatieproces al ingeven. Ik vermoed dat de activatie staat in de map %windows%/registration. Ik kon mijn vermoeden niet aanpassen, want op de virtuele machine kon ik die map niet wissen. Een installatie in Sandboxie Plus op de productielaptop mislukte.

Mijn backups worden automatisch opgeslagen in de DropBox-cloud. Dat gaat veel makkelijker dan met een apart programma. Als het heel kritische bestanden zijn, zet ik ook een kopie in de wolken van Google en Microsoft. Ik moet een verhaal over dat laatste nog eens goed lezen.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64 Pro.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten