Zoeken in deze blog

maandag 15 november 2021

2021.11.15_AnyMP4 DVD Creator 7.2.70

Brand DVD-schijf/map/ISO-bestand van elk populair videoformaat

AnyMP4 DVD Creator is een van de meest krachtige DVD brandsoftware om gepersonaliseerde DVD's van video's te maken. Het kan elke video branden op DVD-5, DVD-9, DVD-R, DVD + R, DVD-ROM, DVD-RW, DVD + RW, DVD-RAM, en meer op uw Windows PC. Bovendien kunt u het gebruiken om uw gebrande DVD-films op te slaan in een DVD ISO-bestand of map voor back-up. Vergeleken met andere DVD-maker programma's, biedt het u tal van menu sjablonen om uw eigen DVD's aan te passen voor verschillende doeleinden. U kunt bijvoorbeeld het icoon, knop, frame en tekst van de menu's aanpassen. Voordat u brandt, kunt u zelfs uw video bewerken en aantrekkelijker maken, zoals bijsnijden, knippen, roteren, effecten toevoegen en meer.

Systeemeisen: Windows 7/ 8/ 10/ 11

Licentievoorwaarden: één jaar, geen updates, geen commercieel gebruik

Deze titel kregen we nog niet eerder. 32 Bitter, kent geen Nederlands. In de readme een link om uw sleutel aan te vragen met een werkend mailadres. 33mail is OK. De activatie komt op twee plaatsen in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\AnyMP4 Studio\AnyMP4 DVD Creator\Register]
"UserEMail"=-
"Code"=-
"LastCode"=-
"LastUserEMail"=-

[HKEY_CURRENT_USER\Software\AnyMP4 Studio\common\57]
"isRegistered"=-
"email"=-
"code"=-

Een beetje onduidelijk waarom we het maar één jaar gratis mogen gebruiken. Met een beetje zoeken vind je zo freeware die hetzelfde kan. Neem ik tenminste aan, ik heb nu even geen tijd = geen zin om iets op te zoeken dat ik niet nodig heb. Nou, vooruit dan.


In de uitwisselmap staat de install_and_activate en een Cameyo portable, die ik maakte op een virtuele W7 64 Pro.





 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten