Zoeken in deze blog

donderdag 18 november 2021

2021.11.18_2021.04.22_Easy Photo Unblur 6.0

  Verwijdert overmatige ruis en verscherpt de onscherpe objecten

Easy Photo Unblur verbetert de kwaliteit van cameraopnamen door overmatige ruis te verwijderen en de onscherpe objecten te verscherpen.
Foto's maken in beweging of in ongunstige lichtomstandigheden resulteert vaak in onscherpe of ruisende opnamen. Met Easy Photo Unblur worden foto's kristalhelder dankzij slimme digitale optimalisatie. De algoritmen van het programma maken foto's scherper door onscherpe objecten te detecteren en op intelligente wijze de ruis te verwijderen.
Het programma biedt een reeks verscherper foto's modi met instelbare parameters - afvlakkingslijnen, detaillering, ruis pre- en post-processing. Afhankelijk van de ruisintensiteit bent u vrij om verschillende unblur beeldmodi te gebruiken om het gevolg van handbeweging, onscherpte en bewegingsonscherpte op te lossen. Deze verscherperfotoapp ondersteunt batch beeldoptimalisatie: dat werkt veel sneller dan foto's één voor één te bewerken. Sleep en plaats de afbeeldingenmap naar de app en start de verwerking.
Er zijn vele manieren om een foto scherper te maken, en de meeste van hen vereisen professionele vaardigheden in grafische bewerking. Easy Photo Unblur is geschikt voor iedereen, ongeacht de vaardigheden in fotografie en design. Het programma helpt om een foto scherper te maken met behulp van kunstmatige intelligentie mechanismen. Het is veel efficiënter dan de vlakke verscherping die in de meeste alternatieve oplossingen wordt gebruikt. De gebruiker kan het resultaat bekijken en vergelijken met de originele foto voordat de wijzigingen worden opgeslagen.

Systeemeisen: Windows 7/ 8/ 8.1/ 10
Licentievoorwaarden: zes maanden, geen updates, geen commercieel gebruik

Op 22 april 2021 kregen we versie 5.0, op 16 juli 2020 versie 4.0. Dus diens zesmaands licentie is al verlopen. Joe Blow geeft een overzicht van de eerdere weggevertjes. Kent Nederlands. 32 Bitter. Tijdens installatie kunt u uw sleutel aanvragen met een werkend mailadres. Dat komt door de uitgang pt1. Als u die weghaalt, krijgt u die mogelijkheid niet. 33Mail is OK. U krijgt een mail om uw mailadres te bevestigen. Daarna kunt u de vraag naar uw gegevens overslaan en direct de sleutel uit de browser oogsten. Met twee verschillende 33Mailadressen kreeg ik dezelfde sleutel. De activatie komt in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\softorbits\EasyPhotoUnblur]
"partnerCompaignInfo"=-
"Key"=-

De programmamap is bruikbaar als semi-portable. Ik kopieerde de programmamap naar het bureaublad, de-installeerde het weggevertje en had daarna aan de programmamap een prima trial. Na het toevoegen van bovenstaande registersubsleutels was die keurig geactiveerd. QED.

Een programma dat ik altijd keurig bewaar, maar eigenlijk nooit gebruikt. Vroeger hadden we het gratis Picasa van Google. Dat heb ik nog.

In de uitwisselmap staat de install_and_activate (met sleutel, zonder pt1), een zip van de programmamap en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64 Pro







Geen opmerkingen:

Een reactie posten