Zoeken in deze blog

zondag 14 november 2021

2021.11.14_ThunderSoft Blu-ray Ripper 2.11.18

 Een gebruiksvriendelijke en krachtige Blu-ray ripper

ThunderSoft Blu-ray Ripper is een eenvoudig te gebruiken en krachtige Blu-ray ripper software die Blu-ray kan rippen en converteren naar lossless MKV en MP4 video formaten. Met de nieuwste technologieën kan het elke Blu-ray / DVD rippen met een snelle en efficiënte verwerking. Voor de output, lossless MKV, MP4-formaat zorg ervoor dat u 100% kwaliteit  behoudt van het originele beeld na conversie.

ThunderSoft Blu-ray Ripper is een home-editie, alleen voor persoonlijk gebruik.

Systeemeisen: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10

Licentievoorwaarden: levenslang, geen updates, geen commercieel gebruik

32 Bitter. Kent geen Nederlands. We kregen dit eerder op 25 april 2021. De activatie staat in %AppData%, in het tekstbestand 
C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\ts_bd_converter\app_config.xml

Daarin staat ondermeer:

[Register]
email=G*******y
key=A0******C8

Het is verstandig het zoeken naar updates uit te zetten in het menu, of in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\ThunderSoft\ThunderSoft Blu-ray Ripper\WinSparkle]
"DidRunOnce"="1"
"CheckForUpdates"="0"

U kunt het niet alleen gebruiken om Blu-ray schijven te rippen, maar ook DVD's en CD's. Zelf zal ik het niet gebruiken. Ik heb zelf al jaren geleden een licentie gekocht om muziek te rippen, om een USB-stick te maken om in de auto mijn muziek te kunnen beluisteren.Want moderne auto's hebben geen CD-speler meer.

In Duitsland is rippen illegaal. In Nederland mag je wel een back-up maken van je eigen DVD's. Het draait om twee zaken: omzet van de maker van de DVD en betalingen aan de mensen die het auteursrcht hebben van de inhoud, zoals de componist, tekstschrijver en uitvoerder. Als u een DVD koopt, krijgen zij eenmalig geld en u mag de DVD zo vaak beluisteren als u wilt. In Duitsland moet u een draagbare VDD-speler kopen als u in de auto wilt luisteren. In Nederland zeggen we dat u het luisterrecht heeft. Als u daarvoor dan de muziek op een andere drager moet zetten om die in de auto te beluisteren, is dat uw zaak.

Op de site lees ik veel negatief commentaar, maar Whiterabbit-uk is enthousiast en dat is iemand die weet waarover hij het heeft. Hij schrijft veel over spellen op het forum van Giveawayoftheday.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele ThinPC.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten