Zoeken in deze blog

maandag 29 november 2021

2021.11.29_Image Resize Guide 2.2.9

 Slim verkleinen van afbeeldingen, verkleinen van foto's en verwijderen van objecten

Hiermee kunt u contextgevoelige wijzigingen aanbrengen in het beeldformaat en de beeldverhouding door "overbodige" delen te verwijderen, terwijl de "belangrijke" delen intact blijven. Verwijdert objecten uit foto's zonder zichtbare sporen. De beste resultaten worden bereikt tegen een achtergrond van sneeuw, water of groen. Belangrijke gebieden kunnen speciaal gemarkeerd worden. Gemakkelijk te leren en te gebruiken. Bevat stapsgewijs geanimeerde demonstratievoorbeelden. Biedt deze gereedschappen: Resize; Crop; Smart Remove; Smart Resize; Smart Patch.

Systeemeisen: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10 (x32/x64)

Licentievoorwaarden: levenslang, geen updates, geen commercieel gebruik

Versie 1.4.1 kregen we op 1 november 2013. Mikiem2 schreef er toen al over. Vandaag weer. Dat is de reden dat ik het op het laatste moment bekeek.
32 Bitter, kent Nederlands. Ingepakt in Themida. Vóórgeactiveerd, maar voor alle zekerheid heeft de maker ook de sleutel meegeleverd in de readme.

De activatie staat in het bestand ImageResizeGuide.key, dat in de programmamap staat. Daardoor lijkt die bruikbaar als semi-portable. Die draait namelijk prima in Sandboxie Plus op de W11 productiedesktop. 

Op 1 november 2013 zag ik veel lovende kritieken, Daarom heb ik het voor mezelf permanent beschikbaar gemaakt. Het is ideaal voor de Sovjets: iemand die uit de gratie is gevallen, kan je makkelijk van de familiefoto verwijderen.

De handleiding van de maker.

In de uitwisselmap staat een install_and_"activate", een zip van de programmamap en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele ThinPC.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten